Udsigt over KBH

EASTER MENUD. 20. april.

5 retters menu

Betal nemt, enkelt & sikkert online

Sidste booking om: 

days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds

DAGE

TIMER

MINUTTER

SEKUNDER

Kun 695,- pr. person

Menuen

1

SNACK:

Soft quail egg, goat cheese, peas, and mushroom powder.


Porcheret vagtelæg, gedeost, ærter & svampepulver

2

STARTER:

Marinated scallop carpaccio, asparagus, and fresh mustard sauce.


Carpaccio af marineret kammusling, asparges & frisk sennepssauce

3

PASTA:

Ravioli filled with rabbit and herbs, brown butter with sage, and baby spinach.


Ravioli ripieni di coniglio e erbette, burro nocciola alla salvia e spinacini.

4

MAIN COURSE:

Lamb, Jerusalem artichoke puree, elderflower sauce and sweet and sour pearl onions.


Lam, artiskok puré, hyldeblomstsauce & sur/søde perleløg

5

DESSERT:

Pistachio frangipane tart with raspberries.


Pistacie tærte med hindbær.

Hvordan fungerer det?

Sidste bestilling om: 

days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds

DAGE

TIMER

MINUTTER

SEKUNDER

Book bord nemt, enkelt & sikkert online.

1

Du modtager en ordrebekræftelse.

2

Nyd en lækker 5 retters menu

3

GÅ EN TUR IGENNEM RESTAURANTEN

Gå igennem restauranten med vores virtuelle rundvisning, og oplev omgivelserne og den unikke udsigt over København, som var du der selv.

Du finder os her:

Indgang

Hotel Ottilia, 5. sal. på Bryggernes Plads 7, 1799, København V.


Parkering:

P-huset Franciska Clausens Plads (herefter udgang via Pasteursvej)


Cvr. 39 94 84 78

Tlf. 3314 6655

Email: info@tramonto.dk

Har du et spørgsmål?

Copyright Tramonto © 2020. Lavet af Brating ApS