Arancino with pecorino and truffle
Tartlet with taleggio and walnuts
Baci di dama with foie gras
Arancino med pecorino & trøffler
Tartelet med taleggio & valnødder
Baci di dama med foie gras
Smoked King fish carpaccio, essence with dried tomatoes, rosehip, caviar, dill oil
Røget king fish carpaccio, essens med tørrede tomat, hyben, kaviar & dildolie.
Risotto with langoustine and orange, bisque, candied orange, nasturtium.
Risotto med jomfruhummer, appelsin, bisque, kandiseret appelsin & tallerkensmækker.
Wild game tenderloin, wine sauce, braised yellow cauliflower, hazelnut mayo.
Dyremørbrad, rødvinssauce, braiseret gul blomkål & hasselnødmayo.
Goat yogurt, salty pistachios, persimon
Gedeyoghurt, saltede pistacienødder & kakifrugt/persimon
Lemon, yuzu ganache, lemon & mint compote
Limone, Yuzu ganache, citron & mynte kompot.
DJ, drinks & cocktails till 01:30
Festlig stemning, god mad & superbe vine
Nyd lækker 6-retters menu
Betal nemt, enkelt & sikkert online
Champagne Costa
Caracara Falanghina
Pinot Nero
Asinone Poliziano
Malvasia
Kl 24/Midnight Champagne Costa
Eventet afholdes på Hotel Ottilia, 5. sal. på Bryggernes Plads 7, 1799, København V.
Der kan afbestilles skriftligt op til 7 dage før.
Nej, prisen er eksklusiv drikkevarer.
Vi henviser til P-huset Franciska Clausens Plads (herefter udgang via Pasteursvej)
Nej, der er ingen aldergrænse, men vi gør opmærksom på, at der ikke tilbydes børnemenu på denne aften.
Nej, vi tilbyder ingen veganske eller vegetariske alternativer denne aften.
Indgang:
Hotel Ottilia, 5. sal. på Bryggernes Plads 7, 1799, København V.
Parkering:
P-huset Franciska Clausens Plads (herefter udgang via Pasteursvej)
Cvr. 39 94 84 78
Tlf. 3314 6655
Email: info@tramonto.dk
Copyright Tramonto © 2020. Lavet af Brating ApS