Menuen

1

Amouse Bouche:

Arancino with pecorino and truffle

Tartlet with taleggio and walnuts

Baci di dama with foie gras


Arancino med pecorino & trøffler

Tartelet med taleggio & valnødder

Baci di dama med foie gras

2

Starter:

Smoked King fish carpaccio, essence with dried tomatoes, rosehip, caviar, dill oil


Røget king fish carpaccio, essens med tørrede tomat, hyben, kaviar & dildolie.

Primo:

Risotto with langoustine and orange, bisque, candied orange, nasturtium.


Risotto med jomfruhummer, appelsin, bisque, kandiseret appelsin & tallerkensmækker.

3

4

Main Course:

Wild game tenderloin, wine sauce, braised yellow cauliflower, hazelnut mayo.


Dyremørbrad, rødvinssauce, braiseret gul blomkål & hasselnødmayo.

Pre dessert:

Goat yogurt, salty pistachios, persimon


Gedeyoghurt, saltede pistacienødder & kakifrugt/persimon

5

6

Dessert:

Lemon, yuzu ganache, lemon & mint compote


Limone, Yuzu ganache, citron & mynte kompot.

Party:

DJ, drinks & cocktails till 01:30

7

New years menu
D. 31. december 2023

1250,- pr. person

Sidste booking om: 

days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds

DAGE

TIMER

MINUTTER

SEKUNDER

Festlig stemning, god mad & superbe vine

Nyd lækker 6-retters menu

Betal nemt, enkelt & sikkert online

Menuen

1

Amouse Bouche:

Arancino with pecorino and truffle

Tartlet with taleggio and walnuts

Baci di dama with foie gras


Arancino med pecorino & trøffler

Tartelet med taleggio & valnødder

Baci di dama med foie gras

2

Starter:

Smoked King fish carpaccio, essence with dried tomatoes, rosehip, caviar, dill oil


Røget king fish carpaccio, essens med tørrede tomat, hyben, kaviar & dildolie.

Primo:

Risotto with langoustine and orange, bisque, candied orange, nasturtium.


Risotto med jomfruhummer, appelsin, bisque, kandiseret appelsin & tallerkensmækker.

3

4

Main Course:

Wild game tenderloin, wine sauce, braised yellow cauliflower, hazelnut mayo.


Dyremørbrad, rødvinssauce, braiseret gul blomkål & hasselnødmayo.

Pre dessert:

Goat yogurt, salty pistachios, persimon


Gedeyoghurt, saltede pistacienødder & kakifrugt/persimon

5

6

Dessert:

Lemon, yuzu ganache, lemon & mint compote


Limone, Yuzu ganache, citron & mynte kompot.

Party:

DJ, drinks & cocktails till 01:30

7

Vin menu

Champagne Costa

Caracara Falanghina

Pinot Nero

Asinone Poliziano

Malvasia

Kl 24/Midnight Champagne Costa


Pris/price pr. person 750kr

Ofte stillede spørgsmål

Hvor afholdes eventet?

Eventet afholdes på Hotel Ottilia, 5. sal. på Bryggernes Plads 7, 1799, København V.

Hvad er afbestillingspolitikken?

Der kan afbestilles skriftligt op til 7 dage før.

Er der vin inkluderet i eventet?

Nej, prisen er eksklusiv drikkevarer.

Er der parkering tilgængeligt?

Vi henviser til P-huset Franciska Clausens Plads (herefter udgang via Pasteursvej)

Er der en aldersgrænse?

Nej, der er ingen aldergrænse, men vi gør opmærksom på, at der ikke tilbydes børnemenu på denne aften.

Er der et vegetarisk eller vegansk alternativ tilgængeligt?

Nej, vi tilbyder ingen veganske eller vegetariske alternativer denne aften.

Du finder os her:

Indgang

Hotel Ottilia, 5. sal. på Bryggernes Plads 7, 1799, København V.


Parkering:

P-huset Franciska Clausens Plads (herefter udgang via Pasteursvej)


Cvr. 39 94 84 78

Tlf. 3314 6655

Email: info@tramonto.dk

Har du et spørgsmål?

Copyright Tramonto © 2020. Lavet af Brating ApS